Hirdetés

A Blood & Truth nyerte az elmúlt hetet

|

A brit játékeladási toplistán ez az első VR-os játék, mely az élen tudott nyitni.

Hirdetés

Május utolsó hete nem volt valami izgalmas játékmegjelenések szempontjából, viszont megérkezett végre a The London Heist alapjaira építő Blood & Truth, ami nem csak a szakmát, a játékosokat is le tudta nyűgözni. Egészen fantasztikus, amit a Sony londoni stúdiója alkotott.

Hirdetés

A brit játékeladási toplista első helyén a Blood & Truth áll, mely 400 példánnyal előzte meg a BL-döntő és a hozzá kapcsolt leárazások miatt újra kelendő FIFA 19-et. Újdonság még a hatodik helyen nyitó Cricket 19: Official Game of the Ashes, valamint a 24. helyen debütáló, switches Little Friends: Dogs & Cats. Ezen kívül sok mozgás nem volt, néhány példány döntött a pozíciókról.

1. Blood & Truth
2. FIFA 19
3. Team Sonic Racing 
4. Days Gone
5. Red Dead Redemption II
6. Cricket 19: Official Game of The Ashes
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Grand Theft Auto V
9. Forza Horizon 4
10. Mortal Kombat 11

Ti is beszereztétek már a Blood & Trutht?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)