Hirdetés

Hamarosan bezárja kapuit a Just Survive

|

A H1Z1-ből kivált Just Survive sajnos nem pörög annyira jól, hogy érdemes legyen a fenntartását finanszírozni.

Hirdetés

Az utóbbi években divatba jött túlélős játékok tengerében igen nehéz fennmaradni, ezt pedig a H1Z1 fejlesztői most a saját bőrükön tapasztalhatták meg, ugyanis nemrégiben úgy döntöttek, hogy kihúzzák a dugót a Just Survive szervereiből.

Hirdetés

A csapat még tavaly döntött úgy, hogy különválasztja a korábban H1Z1 részeként működő játékmódot és akkor még abban reménykedtek, hogy sikerül fellendíteni majd a játékot, de a srácok legutóbbi blogbejegyzéséből egyértelműen kiderül, hogy a döntés nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A fejlesztők elmondásuk szerint hiába lelkes a közösség, egyszerűen nem játszanak elegen a játékkal ahhoz, hogy megérje fenntartani:

"Alapos megfontolást követően úgy döntöttünk, hogy a Just Survive szervereit október 24-én délelőtt 11 órakor (ez magyar idő szerint este nyolc óra) véglegesen bezárjuk. A játék nagyon ígéretes volt, a hűséges közösségnek pedig még mindig rengeteg ötlete van arra, hogy merrefelé haladhatna a játék. Sajnos már nem vagyunk abban a helyzetben, hogy kihozhassuk belőle a legtöbbet, a jelenlegi játékosbázis mellett nem éri meg üzemeltetni."

A választott időpont után a játék már semmilyen formában nem lesz elérhető, viszont tárgyakat már most sem vásárolhatunk.

Ti mit gondoltok erről a döntésről? Pörgettétek a Just Survive-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)