Hirdetés

Megdöntötte korábbi bevételi rekordját a Bosszúállók: Végjáték

|

Már eddig is a Disney filmje volt a csúcstartó ezen a téren, de most sikerült némileg feljebb tenni azt a bizonyos lécet.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték nemcsak a cselekménye és az MCU-ban betöltött szerepe miatt volt fontos darab, hanem azért is, mert minden idők legnagyobb bevételét termelő filmje lett. Azonban most történt valami, aminek köszönhetően újabb mérföldkövet tudott átlépni a már amúgy is gigantikus szám.

Hirdetés

Nemrég ugyanis felfedeztek 3 millió dollárnyi bevételt, ami Kínából származik és valamilyen oknál fogva nem lett beszámítva az összesítéskor. Pedig elég fontos milliókról van szó, ugyanis ezeket figyelembe véve a film hivatalosan is átlépte a 2,8 milliárd dolláros határt, szóval tulajdonképpen megdöntötte a saját rekordját.

Jelenleg tehát stabilan ül a bevételek trónján a Bosszúállók: Végjáték, és előreláthatólag még jó ideig ott is marad, hiszen az előző csúcstartó, vagyis a James Cameron-féle Avatar közel egy évtizedig volt az első helyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)