Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - nemzetközi szinten is újabb rekord született

|

Elképesztően nagy népszerűségnek örvend világszerte az MCU legújabb darabja.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy mostanában a Bosszúállók: Végtelen háborútól hangos az internet, ugyanis nagyot szólt a szuperhősök legújabb kalandja, és ez bizony a bevételeken is meglátszik.

Hirdetés

Nemrég érkezett a legújabb adat, miszerint a Bosszúállók: Végtelen háború már a Star Wars VII: Az ébredő Erő 248 milliós rajtjánál is jobban teljesített, ugyanis 250 millió dollárt hozott a Marvelnek az első hétvégén Amerikában.

Nemzetközi szinten is remekül teljesített a film a megjelenéskor, hiszen a 630 milliós bevételével simán lenyomta a Halálos iramban 8 korábbi rekordját, ami 541,9 millió volt. Ráadásul Kínában még meg sem jelent a szuperhősös kaland, így pedig még elképesztőbb ez az adat.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke egyébként így gratulált a nem mindennapi sikerhez az egész stúdió nevében:

Kevin Feige, a Marvel Studios fejese pedig így köszönte meg a rajongóknak a támogatásukat:

Ti láttátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)