Hirdetés

Nagyot ugrottak a Nintendo játékok eladásai a Switch születésnapjának hetében

|

A múlt héten egyéves lett a Nintendo konzolja, és több exkluzív is feljebb szökött a brit eladási listán. A Gravel viszont a top 40-be se fért be.

Hirdetés

Az egyébként is sovány február utolsó és az ígéretesnek tűnő március első napjaiban nem volt igazán nagy megjelenés, a legkiemelkedőbbnek talán a Milestone ralijátékát, a Gravelt lehet nevezni. A brit játékosokat valahogy nem hozta lázba.

Hirdetés

Az élen így változatlanul a FIFA 18, a Grand Theft Auto V és a Call of Duty: WWII maradtak ebben a sorrendben. A negyedik pozícióba a korábbi héten nyolcadik Mario Kart 8 Deluxe ugrott fel, eggyel lenyomva a Monster Hunter: Worldöt. A Super Mario Odyssey 3 helyet javított, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild pedig újra a legjobb 10 közé került, úgyhogy boldog évforduló ez a Switchnek. A top 40-et szokás szerint erre keressétek.

1. FIFA 18
2. Grand Theft Auto V
3. Call of Duty: WWII
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Monster Hunter: World
6. Super Mario Odyssey
7. EA Sports UFC 3
8. PlayerUnknown's Battlegrounds
9. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
10. Shadow of the Colossus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)