Hirdetés

Mindenkit maguk mögé utasítva törtek az eladási lista élére Gokuék

|

A legújabb Dragon Ball-játék elfoglalta helyét a csúcson, de nem hoztak túl nagy meglepetéseket a friss adatok.

Hirdetés

Előző héten megérkezett a Dragon Ball Z: Kakarot, amiben a rajongók újraélhetik a népszerű anime nagy csatáit és rengeteg jól ismert arccal találkozhatnak a képernyőkön. A friss brit adatokat elnézve pedig sokan kíváncsiak is voltak a régi-új kalandra.

Hirdetés

A UKIE és a GSD ismét egy toplistában mutatta be nekünk, hogy milyen dobozos játékok pörögtek az Egyesült Királyságban múlt héten. A legérdekesebb újdonság, hogy az első helyre ezúttal a frissen megjelent Dragon Ball Z: Kakarot került, ezt követi a Call of Duty: Modern Warfare, és a FIFA 20 léphetett fel a dobogó harmadik fokára. A negyedik helyen ezúttal a Star Wars Jedi: Fallen Order áll, az ötödiken pedig egy 3DS-játék, a WarioWare Gold.

Következzen is a teljes lista:

1. Dragon Ball Z: Kakarot
2. Call of Duty: Modern Warfare
3. FIFA 20
4. Star Wars Jedi: Fallen Order
5. WarioWare Gold
6. Grand Theft Auto V
7. Luigi's Mansion 3
8. Yo-Kai Watch
9. Just Dance 2020
10. Minecraft

Ti mivel játszottatok a múlt héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)