Hirdetés

Nem hozott nagy meglepetést a játékeladási toplista, maradt a csúcson a FIFA 20

|

Egyetlen játéknak sem sikerült megelőznie az EA focis mókáját, de azért történtek változások a rangsorban.

Hirdetés

Sokan hangoztatják, hogy a FIFA sorozat csak csekély mértékben fejlődik, és minden évben szinte ugyanazt a játékot adja el nekünk az EA. Aztán befutnak az ilyen-olyan eladási számok, és kiderül, hogy továbbra is az egyik legnépszerűbb címről van szó.

Hirdetés

Már az előző héten bemutatott listából kiderült, hogy a britek nagyon rákaptak a FIFA 20-ra, és gyanítható, hogy egy ideig most a friss sportjáték fogja uralni a rangsort. A Ubisoft szintén elég friss lövöldéje, a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint a második helyre került a legújabb listában, viszont a Borderlands 3 és a Gears 5 helyezése nem változott. Előbbi még mindig a harmadik, utóbbi pedig a negyedik lépcsőfokon csücsül. Az újraalkotott The Legend of Zelda: Link's Awakening viszont elvesztette az ezüstérmet, és most már csak az ötödik pozíciót sikerült megszereznie. A Breakpoint mellett egyébként van még egy újonc a listán, méghozzá a Ghostbusters: The Video Game Remastered, aminek eladásai a hatodik helyre voltak elegendőek.

Most pedig következzen a top 10-es lista:

1. FIFA 20
2. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
3. Borderlands 3
4. Gears 5
5. The Legend of Zelda: Link's Awakening
6. Ghostbusters: The Video Game Remastered
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Sea of Thieves
9. Minecraft: Xbox Edition
10. Forza Horizon 3

Ti kipróbáltátok már az új FIFA-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)