Hirdetés

Brutális, hogy mennyi fogyott a PUBG-ből

|

Bár számos platformra megjelent a PlayerUnknown's Battlegrounds, de így is elképesztő eladásokat produkált a battle royale játék. Új tartalmakkal ünnepelnek a fejlesztők.

Hirdetés

A 2017-ben PC-re elrajtolt PlayerUnknown's Battlegrounds volt az, amely berobbantotta a battle royale divatot. Az évek során megjelent PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és mobilokra (iOS, Android) is, de nem csupán platformok, hanem tartalom tekintetében is rengeteget bővült (legutóbb éppen a PUBG Mobile kapott új pályát). 

Hirdetés

Noha a műfaj egyre telítettebb, a PUBG továbbra sem panaszkodhat: a PUBG Corporation statisztikái szerint sikerült újabb mérföldkövet elérniük, ugyanis a megjelenése óta már több mint 70 millió példány talált gazdára a serpenyők réméből (bár az nem derült ki, hogy mely kiadásokat számoltak bele).

Ezt hivatott megünnepelni a nyolcadik szezonnal elrajtoló 8.1-es update, amely új tartalmakkal várja vissza a játékosokat PC-n július 22-től, a konzolokon és Stadián július 30-tól.

Az újdonságok sorát erősíti többek között az átdolgozott Sanhok pálya, egy új lootolási lehetőség (Loot Truck) és a belőlük eső, előre testreszabott fegyverek, a továbbfejlesztett benzines kannák, az új Ranked szezon, valamint az új Survivor Pass, amely számos skint kínál. Persze ez csak a tartalmak, változtatások és javítások felszíne, a masszív listát a linken keresztül böngészhetitek át. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)