Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - nem a Treyarch miatt kerültek be a loot boxok

|

Kisebb port kavart, hogy olyan ládák jelentek meg a legújabb Call of Dutyban, amik exkluzív karaktereket is rejtenek. Az egyik fejlesztő próbálta a kedélyeket csillapítani.

Hirdetés

Az elmúlt néhány CoD-ban voltak ládák, ha nem is a megjelenéskor, később bekerültek. A Black Ops 4-be a héten megjelent frissítéssel érkeztek meg, a közösség pedig miközben hálás a rengeteg ingyenes tartalomért, nemtetszését fejezte ki a loot boxok miatt.

Hirdetés

Egy fórumozó előrángatott egy korábbi interjút, amiben a Treyarch design directora, David Vonderhaar kijelentette, hogy a Blackout karaktereket csak küldetések teljesítésével lehet majd feloldani - eredetileg ezt akarták, de mint látható, változott a helyzet. A Blackoutban egyébként nem sok szerepe van annak, hogy milyen karaktert választunk, mivel a különleges képességeket nem használhatjuk.

Vonderhaar válaszolt is Redditen erre a felvetésre. Elmondta, hogy beszélhet tervekről, de a dolgok változnak, és nem is minden az ő hatásköre. Mi több, az üzleti döntésekre nem látnak rá, és nincs sok ráhatásuk sem. Ezzel utalt arra, hogy nem a Treyarch akart loot boxokat, hanem a kiadó.

Nem kizárt, hogy később még több pénzt akarnak kiszedni a játékosokból ilyen-olyan módszerekkel, de ezért az Activisionre és nem a Treyarchra érdemes haragudni. Aztán ki tudja, hátha nem lesz rosszabb a helyzet... Addig meg élvezhetjük a játékot unalmas, nem neonszínű cuccokat viselve, átlagos karaktereket irányítva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)