Hirdetés

Újra a Call of Duty: Modern Warfare lett a legkelendőbb játék

|

Volt a múlt héten egy kis botlás, de a Pokémon Sword most csak a harmadik helyre ért be.

Hirdetés

Mindig érdekes és elgondolkodtató dolog egy exkluzív játék eladásait egy multiplatforméval összehasonlítani, de ha olyan az exkluzív, simán túlszárnyalhat olyan játékokat, amik konzolokon és PC-n egyaránt játszhatók. A Pokémon Swordnek sikerült a múlt héten, és ha összeadjuk ennek eladásait a Shieldével, még jobb a helyzet.

Hirdetés

A hét két újdonsága, a Shenmue III és a Football Manager 2020 nem kerültek be a top 10-be, előbbi a 17. utóbbi a 16. helyet szerezte meg a dobozos eladásokat összegző brit játékeladási toplistán. A Pokémon játék még mindig aránylag jól fogy, de a Call of Duty: Modern Warfare-t csak a megjelenése hetében tudta lenyomni, sőt, a második helyét tartó Star Wars Jedi: Fallen Order is előtte áll most. A Nintendo egyébként megint nem szomorkodhat, a tíz legnépszerűbb játék között találhatjuk a Luigi's Mansion 3-at, a Mario Kart 8: Deluxe-ot, a Minecraft switches kiadását és a Mario & Sonic at the Tokyo Games 2020-at is, valamint a hátrébb elhelyezkedő Nintendo játékok (Super Mario Party, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Maker 2, Ring Fit Adventure) mindegyikéből több fogyott az elmúlt héthez képest. Érdekes még, hogy a Death Stranding már csak a 13., a Just Dance 2020 viszont kelendőbb, mint az első hetében volt, és így a 12. helyen áll. Meglátjuk, mit hoz a jövő heti (igazi) Black Friday.

1. Call of Duty: Modern Warfare
2. Star Wars Jedi: Fallen Order
3. Pokémon Sword
4. FIFA 20
5. Pokémon Shield
6. Luigi's Mansion 3
7. Mario Kart 8: Deluxe
8. Minecraft
9. Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games 2020
10. Fortnite: Darkfire Bundle

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)