Hirdetés

Csökkenti az alap Switch modell árát Európában a Nintendo

|

Hivatalosan nem ők mondják meg, hogy mennyiért vannak értékesítve a gépeik, így ők csak iránymutatást adhatnak, annak viszont nagyon szimpatikus.

Hirdetés

Jövő hónapban indul a Nintendo Switch OLED forgalmazása, a gyártó pedig az indulást megelőzően kedvező irányba mozdította az eredeti, több éve elérhető modell árát. Eddig úgy volt, hogy 30 fonttal lesz drágább a frissített verzió, ez a küszöb azonban most szélesedett, annak köszönhetően, hogy a Nintendo csökkenti az alap Switch árát.

Persze nem lesz drasztikusan olcsóbb a "régi" konzol, mégis lehet, hogy valakinek épp ez lesz az a lélektani határ, ahol már megéri frissíteni az új kiadásra.

Hirdetés

A Nintendo 20 fonttal, azaz nagyjából 8000 forinttal csökkentette a gép irányárát, ami így a korábbi 279,99 fontos árcédula helyett már 259,99-ért szerepel a gyártó oldalán. Az csökkentést a valuták ingadozásával és az OLED verzió érkezésével indokolták.

Arról nincs hír, hogy ezt a viszonteladók is átveszik-e, sem arról, hogy esetleg más régiókban is változnak-e az árak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)