Hirdetés

DayZ - már 4 millió példány fogyott belőle

|

Függetlenül a nevetségesen elhúzódó korai hozzáférési stádiumtól, a zombi apokalipszis túlélői egyre csak gyűlnek.

Hirdetés

Kicsit több mint egy héttel azután, hogy a DayZ végre béta fázisba lépett (alig 5 évvel a megjelenés után), a Bohemia Interactive boldogan jelentette, hogy a játék már 4 millió játékossal büszkélkedik. 

Hirdetés

Eugen Harton, a DayZ vezető producere egy kis nyilatkozatot is tűzött a jó hírhez:

"Mindig öröm új arcokat fogadni a DayZ világában, de ami számomra ennél is fontosabb, hogy a közösség tagjai szépen lassan visszatérnek egy kisebb szünet után. Több tucat új közösségi szerver nyitotta meg kapuit, melyeken új modok korai verzióit tesztelik. Megduplázódott a PC béta napi átlag játékosszáma is annak ellenére, hogy ez a játék még mindig rengeteg csiszolásra szorul. A nagy fellángolás egy remek hír számunkra, főleg az elmúlt 2 év után, ami mind a közösségnek, mind nekünk nehéz időszak volt."

Reméljük a csapat fenn tudja tartani a béta megjelenésből vettlendületet. Ti visszatértetek a DayZ-hez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)