Hirdetés

Lehúzza a rolót a Hand of Fate fejlesztőcsapata

|

Kilenc év után zár be a Defiant Development.

Hirdetés

Ausztrália egyik legismertebb független fejlesztőcsapata, a 2010-ben alapított Defiant Development egy Facebook poszt formájában tudatta mindenkivel a szomorú hírt, miszerint kénytelenek bedobni a törölközőt. Korábban olyan játékokat köszönhettünk nekik, mint a Hand of Fate sorozat, vagy a Warco.

Hirdetés

Indoklásuk szerint a játékipar az elmúlt kilenc évben hatalmasat változott, a Defiant Development csapata pedig egészen egyszerűen nem tudott elég gyorsan reagálni ezekre a változásokra. A bejegyzésben kitértek arra is, hogy a Defiant mindig olyan játékokat próbált készíteni, amelyeknek egyetlen másik csapat sem fogott volna neki. Sajnos a jelek szerint ez a hozzáállás (játékosként nézve legyen bármennyire is becsülendő) végül nem volt kifizetődő. 

Végezetül megvillantották nekünk azt a projektet, amin utoljára dolgoztak. Az alábbi videó alapján a Defiant következő címe is egy társasjáték ihletésű, teljesen egyedi kaland lett volna. 

Nagyon reméljük, hogy a Defiant Development egykori munkatársai hamar megtalálják új munkahelyüket a szakmán belül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)