Hirdetés

Három játék is segített megdönteni a God of War uralmát

|

Nem csak a Detroit: Become Human megjelenése miatt csúszott hátrébb az év eddigi egyik legjobban teljesítő játéka, ami a brit eladási listán az elsőről az ötödik pozícióba került.

Hirdetés

Május utolsó teljes hete bizonyult a legizgalmasabbnak a hónapban, ugyanis három olyan játék is megjelent, ami eladásaival képes volt elfoglalni a brit játékeladási lista dobogójának egy-egy helyét.

Hirdetés

Ahogy az várható volt, az első a Detroit: Become Human lett, a State of Decay 2 csak a második helyet tudhatja magáénak. A harmadikon a Dark Souls Remastered végzett, láthatóan sokan akartak először vagy újra megismerkedni a hírhedt játékkal. Utána helycsere történt, ugyanis a FIFA 18 jobban ment, mint a God of War. Érdekesség még, hogy az Overwatch: Game of the Year Edition (feltehetően az évfordulós ünneplés és a kapcsolódó leárazások miatt) a negyvenedik pozícióból ugrott a hetedikre. A Nintendo játékai, a Donkey Kong Country: Tropical Freeze és a Hyrule Warriores: Definitive Edition látványosan kiestek a top 10-ből. A top 40-et itt találjátok.

1. Detroit: Become Human
2. State of Decay 2
3. Dark Souls Remastered
4. FIFA 18
5. God of War
6. Far Cry 5
7. Overwatch: GOTY
8. Destiny 2
9. Fallout 4
10. Mario Kart 8 Deluxe

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)