Hirdetés

Devil May Cry V - két hét alatt hozott össze milliós eladásokat

|

Szépen nyitott a Capcom új játéka, nem csak a szakma, a játékosok is szerették.

Hirdetés

A Devil May Cry V-t mind a kritikusok, mind a közönség nagy örömmel fogadta. A játék pörgős, laza és látványos, és függetlenül attól, hogy nem ez a világ leghosszabb játéka, a vele töltött órák feledhetetlen élményt garantálnak.

Hirdetés

Ennek köszönhető, hogy már több mint 2 millió példány fogyott belőle a megjelenése óta eltelt 2 hét alatt. Ez nagyon szép teljesítmény, a Capcom most már emiatt is boldog lehet. Mind a Monster Hunter: World, mind a Resident Evil 2 remake hatalmas siker lett, és már azt várjuk, hogy mivel fog meglepni minket legközelebb a csapat. Nem baj, hogy nem egy Dead Risinggel.

A Devil May Cry V március 8-án jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek már volt alkalmatok kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)