Hirdetés

Tönkrement, ezért nem perel tovább a Digital Homicide

|

A negatív kritikákat hagyó játékosokat perlő fejlesztőcsapat megszüntette a pert, mert nem tudta tovább finanszírozni. Viszont még mindig úgy gondolják, igazuk volt.

Hirdetés

Az egy dolog, ha valaki gagyi játékokkal próbál pénzt keresni, és egy másik, ha még neki áll feljebb, mikor a vásárlók panaszt tesznek. A Digital Homicide csapata több mint 100 játékost akart beperelni, mert szerintük valótlanságokat állítva húzták le játékaikat.

A Valve ezután eltávolította a stúdió teljes repertoárját a Steamről, így elapadt a bevételi forrás. James Romine, a csapat egyik vezetője elmondta, ezért vonták vissza a pert, de hozzátette, simán nyerhettek volna, mert a felhasználók valótlan állításaival, a több tízezer, őt és a többi vásárlót sértő poszttal és egyéb dolgokkal szembeni vádak megállták a helyüket. A Jim Sterling kritikus ellen folyó per viszont még elutasításra vár.

A Digital Homicide-nak ezzel együtt annyi, Romine megpróbál valahol elhelyezkedni. Hát, hajrá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)