Hirdetés

Egyre valószínűbb, hogy a Disney felvásárolja a Foxot

|

Az elszakadt Marvel-jogok mellett sok más érdekes szellemi tulajdon kerülhetne a Disneyhez, ha sikerülne megvásárolniuk a 20th Century Foxot.

Hirdetés

Miután Stan Lee szeptemberben szinte biztosra vette, hogy a Fantasztikus Négyes és az X-Men jogai idővel visszakerülnek a filmes univerzumot építő Marvel Studioshoz, nemrég felreppentek olyan pletykák, amik szerint a Disney tárgyal az ehhez szükséges üzletről. Fura módon erre az ügy körüli csend jelenti az egyik legfontosabb bizonyítékot.

Hirdetés

Miután korábban már néhányan pedzegették, hogy a Walt Disney Company felvásárolná a számos filmes jogot birtokló 20th Century Foxot, most arról számolt be a Deadline, hogy belsős információik szerint felgyorsultak a tárgyalások az utóbbi időszakban.

"Én egy olyan változatról hallottam, ami szerint a Murdoch-klán megtartaná a hírekkel és sporttal foglalkozó részlegeket, a tévés és filmes stúdió maradéka pedig menne a Disneyhez. Most persze mindkét oldalról rádiócsend van az ügyben, de azt tekintve, hogy a Marvel- és a Lucasfilm-üzletet is teljes csendben intézték, valószínűleg csak akkor szerzünk majd róla tudomást, ha nyilvánosan bejelentik"

- írták.

A rajongókat valószínűleg a Fantasztikus Négyes, az X-Men, az Avatar, vagy éppen az eredeti (nem felújított) Star Wars-trilógia jogainak tulajdonosváltása érdekli a legjobban a lehetséges üzletből. Ezzel szemben a Fox dolgozóit valószínűleg sokkal jobban foglalkoztatja, hány állás maradhat meg a hír- és sportcsatornává redukálódó cégnél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)