Hirdetés

Még mindig nem biztos, hogy a Disney felvásárolja a Foxot

|

Több forrás is úgy tudja, magasabb összeget ajánlott a Comcast.

Hirdetés

Decemberben még elég biztosnak tűnt, hogy a Disney bekebelezi a Foxot is, és így egyebek mellett újra a Marvel Studios rendelkezhet az X-Men-jogokkal. Fél évvel később sem zárult le az üzlet.

Hirdetés

A Reuters három különböző forrásból is azt az infót kapta, hogy a Comcast 60 milliárd dollárt fizetne készpénzben a Fox azon szeleteiért, amiért a Disney 52 milliárdot ajánlott részvényekben. A Disney ajánlatát decemberben elfogadta a Fox vezetése, de a részvényeseknek és különböző hatóságoknak is rá kellett bólintani.

A Comcast tavaly már megpróbálta megvenni a Foxot, de nem jött össze, és elvileg most is csak akkor próbálkoznak újra, ha az AT&T 85 milliárdért megkaparintja a Time Warnert. Júniusban derül ki, hogy ez összejön-e.

Nekünk mindenképp a Disney-Fox összeolvadás lenne a legjobb, vagy legalábbis a jobb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)