Hirdetés

Megvan, mikor kerül pont a Disney-Fox felvásárlás végére

|

Maga a 21st Century Fox elnöke jelentette be a nagy napot.

Hirdetés

A Variety információi alapján már nem kell sokáig várni arra, hogy véget érhessen a hosszú ideig tartó huzavona, és végleg a Disney kezébe kerüljön a 21st Century Fox. 2019 januárjának első napján hivatalossá válik az akvizíció.

Hirdetés

Minderről a 21st Century Fox jelenlegi elnöke, Peter Rice beszélt saját alkalmazottainak a szerdai napon. Rice egyébként az üzlet lezárulása utána a Disney TV-s fejesei közé fog beülni. 

Elég hosszú út vezetett idáig, hiszen sokáig próbálta a rivális Comcast is megtorpedózni az egyezséget, de végül a Disney pénztárcája döntött. Korábban egy nagyobb cikkben összeszedtük azokat az indokokat, amelyekért örülni, illetve félni lehet a nagy Disney-Fox egyezség miatt, ezt az írást ide kattintva éritek el. Az persze a jövő zenéje, hogy reményeink és félelmeink közül melyek válnak majd valóra. 

Ti mit vártok a Disney-család részévé váló Foxtól 2019 után? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)