Hirdetés

Apex Legends - jót tett az EA részvényeinek a megjelenés

|

Újabb számadat bizonyítja, hogy az Electronic Arts vezérigazgatói hatalmas köszönettel tartoznak a Respawn Entertainment tehetséges srácainak.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt meglepetésszerűen jelent meg a Respawn Entertainment legújabb játéka, az Apex Legends, amellyel a srácok a már kicsit stagnáló battle royal műfajra igyekeznek néhány érdekes csavart tenni. A játék eddig kiválóan szerepel, pár nap alatt 10 millióan tettek vele próbát, erre pedig a tőzsde is reagált.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt az EA lezárta a harmadik üzleti negyedévét, a pénzügyi jelentésből pedig kiderült, hogy 18%-ot vesztettek részvényeik értékükből, amely valószínűleg összefüggésben áll azzal, hogy a Battlefield V sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Úgy tűnik, hogy az Apex Legends megjelenése nem csak egy csapat játékost győzött meg, de a részvénypiacon is jó benyomást tett, ugyanis tegnap 14,47%-ot nőtt a részvények értéke a záráshoz képest, ami igen szép teljesítmény.

Valószínűleg senki nem várt ekkora sikert a sokadik battle royal játéktól, de ez az eredmény újabb bizonyítéka annak, hogy a Respawn Entertainment srácai rendkívül lelkiismeretesek még annak ellenére is, hogy az EA mennyire igazságtalanul bánt a Titanfall 2 megjelenési dátumával, mi pedig nagyon reméljük, hogy ez a siker több bizalmat és több kreatív szabadságot enged majd ennek a tehetséges csapatnak a jövőben, és kapnak fejenként egy bocsánatkérő levelet meg egy Ferrarit.

És talán a közönség is ad majd egy esélyt a Titanfall 2-nek, amit ma már olcsón is beszerezhettek, és tényleg nagyon megéri, mivel egy remek, és méltatlanul mellőzött alkotás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)