Hirdetés

Egy versenyzős játék letaszította a csúcsról a The Last of Us Part II-t

|

A friss brit játékeladási toplista csúcsára ezúttal az F1 2020 került.

Hirdetés

A GfK újfent bemutatta toplistáját, aminek hála megleshetjük, hogy a július 11-én véget ért héten mely dobozos játékok élvezték a legnagyobb népszerűséget az Egyesült Királyságban. Valószínűleg a digitális eladások figyelembevételével változna az összkép, de azért egy ilyen lista is egész jól megmutatja, mi pörög mostanában a briteknél.

Hirdetés

Előző héten jelent meg a Codemasters vadonatúj autóversenyzős játéka, az F1 2020, aminek gyorsan sikerült is a lista élére törnie. Az ezüst érmet ezúttal a Nintendo Switch-exkluzív Animal Crossing: New Horizons tudhatta magáénak. A dobogó harmadik fokán pedig a Naughty Dog posztapokaliptikus kalandja, a The Last of Us Part II áll, ami bizony két helyezést is rontott az előző eredményéhez képest.

A top 10-es lista:

1. F1 2020
2. Animal Crossing: New Horizons
3. The Last of Us Part II
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Minecraft (Nintendo Switch)
6. Grand Theft Auto V
7. Call of Duty: Modern Warfare
8. Luigi's Mansion 3
9. Marvel's Iron Man VR
10. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Ti kipróbáltátok már az F1 2020-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)