Hirdetés

Egyre rosszabb helyzetben van a fejlesztőcsapat, aminek a The Order: 1886-ot köszönhetjük

|

Csináltak sokkal jobb játékokat is azóta, mégsem biztosított a jövőjük.

Hirdetés

A PlayStation 4-éra játékosai minden bizonnyal emlékeznek még a The Order: 1886-ra, a PS4 2015-ben megjelent exkluzívjára, ami messze nem volt tökéletes, de egy második részben talán többet is kihozhattak volna a világából, meg összességében azokból az alapokból, amiket a Ready at Dawn csapata lefektetett. Erre sajnos nem kaptak lehetőséget a kiadótól, önállóan pedig annak ellenére sem cselekedhettek, hogy a játék jogai náluk maradtak - így is kellett volna a Sony engedélye.

2017-ben már egy teljesen más játékkal próbálkoztak, de a kifejezetten gyenge értékelésekre szert tevő Deformers mindössze 2018 augusztusáig élt. Mindeközben viszont elkezdtek kísérletezni a VR-ral is.

Hirdetés

A 2017 júliusában Oculus Riftre megjelent Lone Echo és Echo Arena, valamint a 2018 novembere óta elérhető Echo Combat annyira jól sikerültek, hogy a Meta 2020-ban felvásárolta a céget, amely azóta VR-os fejlesztésekkel foglalkozik - jóformán esélytelen volt már eddig is, hogy visszatérjen a The Order franchise-hoz, és most még szomorúbb lett a helyzet.

A Meta a közelmúltban több mint 20 ezer alkalmazottját bocsátotta el, és a héten újabb létszámcsökkentésre került sor. Egykori Ready at Dawn-os alkalmazottak Twitteren jelezték, hogy megszűnt a munkahelyük, és ugyanerről számoltak be a Downpour Interactive (Onward) munkatársai is. Előbbi csapatból elküldték többek között Colin McInerney műszaki tervezőt és Thomas Griebel vezető motor/grafikaprogramozót is, utóbbitól pedig a vezető tervező Michael Tsarouhas és a pályatervező Daan van Zelst ment mások mellett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)