Hirdetés

Még meg sem jelent az ELEX, már a folytatást pénzelik

|

Fura dolgok történnek az ELEX körül. A fejlesztőcsapat már megkapta a tőkét a folytatáshoz, pedig még az első részt sem hozták ki.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy félig megerősítést kapott az ELEX 2 létezése, pedig az első ELEX játék még meg sem jelent. Valaki nagyon biztos a dolgában, mert a Piranha Bytes már kapott 150 000 eurónyi hátszelet a következő rész elkészítéséhez a GamesWirthschaft jelentése szerint.

A német játékoldal leközölte azoknak a cégeknek a listáját, akik az Európai Unióhoz fordultak támogatásért, és ezek között szerepelt az ELEX csapata és projektként az ELEX 2 volt feltüntetve.

Alapvetően annyira nem meglepő, amikor egy stúdió már a folytatásra készül az első rész célba érkezése körül, de ez egy teljesen új cím, aminek sikere egyáltalán nem garantált. Mindenesetre az ELEX október 17-én megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Utána majd kiderül, hogy mennyire van szükség következő részre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)