Hirdetés

Elnézést kértek a Total War játékok fejlesztői, hogy csalódást okoztak, kompenzálni akarják a játékosokat

|

A Total War: Warhammer III DLC-je és a Total War: Pharaoh sem úgy sikerült, ahogy azt a széria kedvelői várták vagy megérdemelték volna.

Hirdetés

Amikor egy fejlesztőcsapat közleményt ad ki, amiben elismeri, hogy elrontott valamit, érezzük, hogy nagy baj van. Roger Collum, a Creative Assembly alelnöke a Total War fejlesztőcsapata vezetőségének nevében tett közzé egy üzenetet a mai nap folyamán, amellyel a játékosok az elmúlt hónapokban megsűrűsödött panaszaira kívánt reagálni.

Elismerte, hogy az utóbbi időben nem sikerült megmutatniuk, mennyire törődnek a Total War sorozattal, és összetört a szívük attól, hogy látták, a közösség elégedetlen, bizalmatlan, feszült.

Először a Total War: Warhammer III Shadows of Change DLC-jéről beszélt, ami egy 25 eurós csomag, és ezzel a korábbi DLC-khez képest és önmagában is magas árral eleve sikerült kiváltani a közösség haragját. Ezért úgy kérnek elnézést, hogy 2024 februárjában még több tartalmat adnak a csomag vásárlóinak, de hogy pontosan mit, arról csak jövőre fognak beszélni. Ezzel együtt a Thrones of Decay DLC-t is elhalasztják, jelen állás szerint áprilisra. Árcsökkenés a jövőben sem lesz, csak többet akarnak adni ezért a pénzért.

Hirdetés

A Total War: Pharaoh kapcsán komolyabb változások lépnek életbe. A játék árát 39,99 euróra vitték le, és aki ennél többet fizetett, automatikusan visszakapja a különbséget, valamint eltávolították a Deluxe és Dynasty Edition kiadásokat, és az első fizetős DLC-t ingyen adják majd ki 2024 elején. A további tartalmakat a tervezettnél később leplezik le és jelentetik meg, több időt hagynak maguknak, hogy biztosan (vagy legalábbis nagyobb eséllyel) ne okozzanak csalódást. A kampánytérképet garantáltan növelik még, és új frakciókra, kultúrákra is számíthatunk.

Collum a végén megjegyezte, nem várják el, hogy higgyünk az ígéreteknek, de látni fogjuk majd, hogyan bizonyítanak tetteikkel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)