Hirdetés

Ennyi PlayStation 5 fogyott az első hónapban

|

A készlethiány ellenére a Sony abszolút nem panaszkodhat.

Hirdetés

Miközben a játékosok nagy része még hozzá sem jutott a PlayStation 5-höz a készlethiány miatt, a meglévő tulajok közül sokan a hibás ravaszok miatt kezdtek el panaszkodni. Nehézkes rajt mindig van, az viszont biztos, hogy sosem nyitott még olyan erősen konzol a tengerentúlon, mint a Sony legújabb masinája, az újgenerációs gép sikerességét pedig most statisztikákkal is alátámasztották. 

A Guru3D információi alapján a vállalatnak 3,4 millió példányt sikerült értékesítenie a PlayStation 5 megjelenése utáni első négy hét során, amely valószínűleg a PlayStation történelmének legszebb rajta és a rendelkezésre álló adatok alapján elmarad tőle az Xbox Series S|X értékesítése.

Hirdetés

A jelentések szerint a Sony nagyjából 16,8-18 millió PS5-öt szeretne leszállítani 2021 folyamán, valamint nagyobb mennyiséggel készül az ázsiai piacra is. 

Tekintve, hogy milyen játékok jönnek 2021-ben PS5-re és hogy valaki hajlandó a lefokozást is bevállalni a beszerzéséért, valószínűleg a Sony jövőre sem panaszkodhat majd az eladásokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)