Hirdetés

Ennyit spórolhattál, ha az összes, 2023-ban a Game Passba került játékot kipróbáltad

|

A számok megmutatják, mennyire megéri az Xbox előfizetése.

Hirdetés

A PC-sek havi 3000 forintért, a konzolosok 4790 forintért nyithatják meg a Game Pass kapuit, ahol több száz játékot találnak mindenféle műfajokban és terjedelemben. Már a legjobb Game Pass játékok végigjátszása után is bőven úgy érezhetjük, megérte ennyit kiadni érte ahelyett, hogy teljes árat fizettünk volna az egyes címekért.

Olyan játékok kerültek be megjelenésük napján, mint a Bethesda nagy dobása, a Starfield, a Remnant 2, a Like a Dragon Gaiden, az Atomic Heart, a Forza Motorsport, az év egyik, ha nem a legjobb soulslike-ja, a Lies of P, vagy a mindenhonnan dicsérő szavakkal illetett, tényleg fantasztikus indie szösszenetek, a Cocoon, a Sea of Stars és a Jusant. Említhetnénk még az év elején debütált, de később hozzáadott Dead Space-t is.

Hirdetés

A TrueAchievements kiszámolta, nagyjából mennyit kellett volna fizetnie annak, aki az összes, 2023 folyamán a Game Passba került játékot meg akarta volna vásárolni. Nyilván nem életszerű ez, és a leárazások is torzítják a képet, de a számítások szerint nagyjából 

8879 euró, avagy közel 3,4 millió forint értékben érkeztek játékok idén.

Ebből 709 hónapnyi, avagy 59 évnyi Game Pass előfizetés jön ki, ha az Ultimate jelenlegi havi díjával számolunk.

Ti mikkel játszottatok idén a Game Pass felhozatalából?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)