Hirdetés

Óriásit nőtt az Epic Games értéke

|

Eddig sem panaszkodhattak az Epicnél, de óriásit dobott a Fortnite a cég ázsióján.

Hirdetés

A Fortnite mindössze pár hónap alatt a világ legnépszerűbb játékává lépett elő, ezzel hatalmasat lendítve az Epic Games értékén.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat, akiknek az Unreal Tournament mellett a hatalmasat robbanó Fortnite-ot is köszönhetjük, bejelentette, hogy a napokban 1,25 milliárd dolláros befektetést kapott. Hét új nívós befektető támogatását élvezheti az Epic, a részvényeik egy részét pedig eddig is olyan cégek birtokolták, mint a Tencent, Endeavor vagy épp a Disney. Az Epic Gamest továbbra is belülről irányítják, ám a cég tervei között van az is, hogy "egyedi partnerséget" vezessen be az új befektetőkkel.

Vállalatok tömegei érdeklődnek az Epic részvényei után, miközben a stúdió továbbra is egy hatalmas szegmensét uralja a játékpiacnak. A Fortnite eközben szépen tartja irigylésre méltó számait, amihez persze a battle royale őrület is nagyban közrejátszik. A játék továbbra is állandó támogatást élvez, december elején már a hetedik szezon fog elstartolni az Epic kincsesbányájában.

Mit gondoltok, meddig ülhet még a játékok trónján a Fortnite?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)