Hirdetés

Erre fontos figyelni, ha egy játékból jelenlegi és újgenerációs példányt is szeretnél

|

Egy elég triviális dolgon csúszhat el a lehetőség azoknál, akik lemezes változat mellett döntenek.

Hirdetés

Egy meglehetősen felhasználóbarát megoldás a Smart Delivery, melynek köszönhetően egyes Xbox One-ra megvásárolt játékokból megkapjuk az Xbox Series X-es változatot extra költségek nélkül. Persze biztosan lesz néhány feltétel, ami meggátolja, hogy visszaéljünk a rendszerrel, de az, hogy bolti példányt vettünk, nem akadály - már ha van a választott gépben lemezmeghajtó.

Hirdetés

Az Electronic Arts is bejelentette saját megoldását, a Dual Entitlement Programot, mely nemcsak Xboxokon, PlayStationökön is működik - ugyanakkor, mint az a GYIK-ben szerepel, jelenleg nincs arra mód, hogy azok, akik meghajtó nélküli új konzolt (például a PS5 Digitalt) vesznek, lemezes példányukat továbbvigyék a jelenlegi generációból. Gondolkodnak azon, hogyan lehetne ezt megoldani, de aki már most tudja, hogy lemond a lemezekről, inkább vásároljon digitálisan.

Egyelőre csak a Madden NFL 21 támogatja, de péntek hajnalban lesz az EA Play Live, ahol további játékok csatlakoztatását jelentik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)