Hirdetés

EVE: Online - tilos lesz kereskedni

|

Annak érdekében, hogy senki ne használhassa fizetőeszközként az EVE: Online-ban megszerezhető tárgyakat, a CCP komoly lépéseket tesz.

Hirdetés

Novemberben nagy változások történnek az EVE: Online világában. Érkezik az Ascension, vele együtt a free-to-play lehetőség, mely valószínűleg sok játékost fog vonzani. 

November 8-ától új végfelhasználói licencszerződés lép érvénybe, mely azt is tartalmazza, hogy tilos minden tartalom (karakterek, tárgyak, fizetőeszközök stb.) más játékosoknak átadása, eladása, aukcióra bocsátása. A fejlesztőcsapat elárulta, az új szabályok hátterében egyrészt a játékbeli tartalmak fizetőeszközként való használatának megakadályozása áll, illetve nem szeretnék, ha az EVE mint márkanév bármennyire is kötődne a szerencsejátékos szolgáltatások népszerűsítéséhez. Lépéseket is tettek már az EVE Casino és az IWANTISK ellen, illetve végleg felfüggesztették az érintettek felhasználói fiókjait.

További részletek a blogon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)