Hirdetés

Ezek a Ubisoft játékok biztosan megjelennek egy éven belül

|

Legalább három játékra számíthatunk a Ubisofttól, de lesznek még meglepetések.

Hirdetés

Tudjuk, hogy sok mindenen dolgozik a Ubisoft, ahogy azt is, hogy igyekszik mindent jobban csinálni, mint eddig. Az utóbbi évek bukásait minden szempontból megérezte a kiadó, le is lassított, és sokkal megfontoltabbá vált - ezt mutatja például az is, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time remake-je új csapathoz került, és még évekig készülhet.

Most olyan játékok megjelenését erősítette meg, amik már régóta formálódnak, és el tudjuk róluk hinni, hogy legkésőbb 2023. április 1-ig el tudnak készülni velük.

Hirdetés

Bár a tervek változhatnak és bármi közbeszólhat, jelen állás szerint biztosan az aktuális pénzügyi évben jelenik meg a Skull & Bones, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope és az Avatar: Frontiers of Pandora. Konkrét dátum egyikhez sincs még, de úgy véljük, az Avatart az idei ünnepi szezonra, a film premierje elé időzítik be, és mivel zajlik a kalózos játék félig-meddig publikus tesztelése, valószínűleg azzal sem várnak a jövő évig. A napokban a Nintendo is vázolta 2022-es terveit, és szerepelt az idén megjelenő játékok között a Mario + Rabbids is, úgyhogy amennyiben nem jön közbe valami komoly, ezt is kérhetjük majd karácsonyra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kiadó hozzátette, hogy "további izgalmas címek" is a csőben vannak, prémium és free-to-play játékok egyaránt. A Roller Champions megjelenése már igencsak esedékes, valamint az ingyenesen játszható Tom Clancy spin-offoké is, és esélyes, hogy a franchise-ról leválasztott XDefiantra sem kell már sokat várni. Pletykáltak még egy kisebb lélegzetvételű Assassin's Creed: Valhalla spin-offról, aminek Basim lehet a főszereplője.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)