Hirdetés

Ezzel a hat játékkal készül a Ubisoft a következő egy évre – van okunk izgatottnak lenni

|

A kiadó bejelentette, jelenlegi tervei szerint hogyan alakul majd a 2025 márciusáig tartó időszak megjelenések szempontjából.

Hirdetés

Ahogy számos más kiadó, a Ubisoft is most tette közzé az előző pénzügyi negyedévre vonatkozó jelentését, illetve beszámolt arról, mivel tervez a közeljövőre. A közleményből megtudtuk, hogy az Assassin's Creed Mirage-ra sikerként tekintenek, a The Crew Motorfest minden szempontból túlszárnyalja a The Crew 2-t, az Avatar: Frontiers of Pandora esetében arra számítanak, hogy hosszútávon lesz sikeres, de biztatónak találják az indulást, a Prince of Persia: The Lost Crown pozitív fogadtatásának pedig nagyon örülnek. 

A kiadó következő újdonsága a Skull & Bones lesz február 16-án, aminek kapcsán megjegyezték, hogy az endgame és a megjelenés utáni tartalmak bejelentését pozitívan fogadta a közösség. Arról, hogy a nyílt béta visszajelzései milyenek, egyelőre természetesen nem szóltak.

Hirdetés

A következő negyedévben, ami január 1-jén vette kezdetét és március 31-ig tart, a Skull & Bones mellett még az XDefiantet várhatjuk. A Ubisoft ingyenes lövöldéjéről mostanában nem nagyon esik szó, de a kiadó bízik benne, hogy ezzel a free-to-play játékok piacán is jelentős szereplővé válhat.

Ami a távolabbi jövőt illeti, a 2024. április 1-től kezdődő és 2025. március 31-én véget érő következő pénzügyi év folyamán a Star Wars Outlaws, illetve az Assassin's Creed Codename Red képviseli a prémium vonalat, az ingyenesen játszható játékok sorát pedig a The Division Resurgence és a Rainbow Six Mobile fogja bővíteni. Az Outlaws, ha minden jól megy, még 2024-ben megjelenik, a Codename Red esetében viszont elképzelhető, hogy csak jövő év elején játszhatunk vele.

További részleteket májusban árulnak majd el, valószínűleg egy Ubisoft Forward előadás keretében.

A bevételekkel egyébként elégedettek, a kijelölt célt sikerült felülmúlni, a Rainbow Six: Siege és az Assassin's Creed sorozat már megjelent részei szuperül fogynak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)