Hirdetés

Felvásárolt a CD Projekt egy stúdiót, amely új Witcheren vagy Cyberpunkon dolgozik

|

Folytatja terjeszkedését a CD Projekt, ezúttal egy játékipari veteránok alkotta amerikai formációt kebelezett be, és menten el is látta munkával.

Hirdetés

Valószínűleg nem a 2021-es esztendőt tartják majd számon a legsikeresebbként a varsói központú CD Projekt krónikái, elvégre a Cyberpunk 2077 állapota (főként előző generációs konzolokon) majd' egy évvel a megjelenése után is bőven hagy még kívánnivalót maga után. Továbbá az ígért next-gen frissítés sem akar elkészülni idén, ennek következtében pedig a Witcher 3 megszépülése is késlekedést szenved.

De Adam Kiciński vezérigazgató és társai nem adják fel, mintegy előremenekülve a jövő sikereivel szeretnék feledtetni a múlt kudarcait. Ebből a célból felvásárolták a bostoni The Molasses Flood gárdáját, amelynek eddig olyan indie játékokat köszönhettünk, mint a The Flame in the Flood és a Drake Hollow.  A stúdiót 2014-ben a Bioshock, Halo, Guitar Hero és Rock Band szériákon edződött fejlesztők hozták létre.

Hirdetés

Noha azt nem részletezi a közlemény, hogy pontosan mi is lesz a The Molasses Flood első projektje, annyit azért elárul, hogy egy ambiciózus játékról van szó, amelynek a CD Projekt egy létező univerzuma ad otthont. Kizárásos alapon tehát csakis a Witcher vagy a Cyberpunk jöhet szóba.

A megállapodás szerint a The Molasses Flood megőrzi függetlenségét és autonómiáját, miközben szorosan együttműködik az anyavállalattal. Az akvizíció részleteit, így például az ügylet értékét nem hozták nyilvánosságra, de azt tudni lehet, hogy a csapat létszáma jelentősen bővülni fog a jövőben.

"A CD Projekt megkeresésével, hogy csinálhatnánk valamit közösen, lehetővé vált, hogy az eddiginél jóval nagyobb közönséget érjünk el, és olyan világokhoz kapcsolódó játékokon dolgozzunk, amelyeket szeretünk, egy olyan céggel, amelyiket nagyra tartunk."

- ezt már Forrest Dowling, a The Molasses Flood feje tette hozzá.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)