Hirdetés

Fontos mérföldkőhöz ért a Wonder Woman 1984 bevétele

|

A körülmények ismeretében valóban szép az eredmény, de ettől még kicsi az esélye, hogy nyereséges legyen a film.

Hirdetés

Igencsak rendhagyóra sikeredett a Wonder Woman 1984 premierje, ugyanis a Warner Bros. filmstúdió ahelyett, hogy más potenciális blockbusterekhez hasonlóan 2021-re csúsztatta volna a bemutatót, karácsonykor mégis moziba küldte, miközben ezzel párhuzamosan az HBO Max streamplatform előfizetőinek is megadta a lehetőséget, hogy otthonuk kényelméből tekintsék meg a DCEU eddigi legalacsonyabb IMDB-értékeléssel bíró filmjét.

Ugyanakkor a túlnyomórészt bezárt, vagy csak negyedgőzzel működő filmszínházakban mégis összeszedett annyit a nyitóhétvégén, hogy hivatalosan bejelentsék a harmadik részt, aminek a rendezői székében ismét Patty Jenkinst üdvözölhetjük. A szóban forgó produkció nem összekeverendő az amazonos spin-offal, amely ugyancsak zöld utat, vagy hogy stílszerűek legyünk, zöld lámpást kapott a stúdiótól.

Hirdetés

Eközben a Wonder Woman 1984 robog tovább - már amennyire a koronavírus-járvány kellős közepén lehet - összbevétele világviszonylatban átlépte a 100 millió dollárt, aminek hírét a Warner közleményben hozta a világ tudomására a Deadline-on keresztül.

Mindazonáltal valószínűtlen, hogy pusztán a mozis pályafutása során visszahozza minden költségét a Wonder Woman 1984. Csak a forgatás felemésztett 200 milliót, és ebben még nincs benne a marketingkeret. Emlékeztetőül a 2017-es Wonder Womant 150-170 millióból forgatták, 822,3 millióig jutott a pénztáraknál, de a nettó nyeresége e tetemes különbség ellenére is megállt 252,9 millió dollárnál.

A filmet nálunk még nem játsszák a mozik - ha akarnák, se tehetnék -, a Puliwood kritikusának is Szlovákiába kellett utaznia, hogy megnézhesse, és beszámoljon a látottakról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)