Hirdetés

Fortnite - már 100 millió dolláros bevételnél jár az iOS verzió

|

Hatalmas siker a játék mobilon is, a versenytársak a nyomába sem érnek.

Hirdetés

A Fortnite sikert sikerre halmoz, csak úgy dől a pénz az Epic Games számlájára a játék iOS verziójának köszönhetően.

Hirdetés

Az iOS-re kiadott Fortnite már 100 millió dolláros bevételt termelt mindössze 90 nap alatt. A játék jól is indult, hiszen az első hónap után már 25 millió, 45 nap után pedig 50 millió dollárt hozott az Epic konyhájára. A Fortnite pedig azóta sem lassít, a közvetlen iOS-versenytársánál, a Knives Outnál már 335%-kal több bevételt termelt. A rekorder viszont még mindig a Supercell Clash Royale-ja, amely 154 millió dollár bevételt szerzett az első 90 napon iOS-en. A Sensor Tower egy látványos grafikonba is bepakolta a releváns játékokat.

A Tencent által fejlesztett és kiadott PlayerUnknown's Battleground iOS verziója nem szerepel a listán, mert még csak 60 napja monetizálták, a Sensor Tower adatai alapján viszont ezidő alatt 5,2 millió bevételt termelt a játék. A Tencent erre reagálva új monetizációs tervvel állt elő - bevezették a Royale Pass rendszert, ami kísértetiesen hasonlít a Fortnite Battle Passhoz.

A Fortnite bevételei egyébként a negyedik szezon indulásával megnégyszereződtek, így kíváncsian várjuk, mennyivel hoz majd többet a játék a Season 5-nek köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)