Hirdetés

Forza Horizon 4 - már több mint 12 millióan próbálták ki a megjelenés óta

|

Kevesebb mint egy év alatt elképesztő játékosbázist épített ki magának a Playground játéka.

Hirdetés

A tavaly megjelent versenyjátékok közül kétségtelenül a Forza Horizon 4 vitte a prímet, ami a fantasztikus vezetési élménynek, az egyedi hangulatnak és a hatalmas autókínálatának köszönhető. Az indulás óta jó pár kiegészítő és bővítőcsomag érkezett hozzá, ezek között voltak jobban és rosszabbul sikerült darabok is, de a remek versenyeket igazából semmi nem tudta elrontani.

Hirdetés

Hogy mekkora siker lett a játék, azt mi sem mutatja jobban, hogy a fejlesztők közleménye szerint több mint 12 millióan voltak kíváncsiak rá a megjelenése óta. Ebben a számban az xboxos és PC-s játékosok is benne vannak, ami egy igen szép teljesítmény. Azt fontos hozzátenni, hogy a Forza Horizon 4 megjelenése pillanatától benne van az Xbox Game Pass kínálatában, tehát a 12 millió játékos nem jelent ugyanennyi eladott példányt, bár valószínűleg a játékra beruházók száma sem alacsony.

Noha az évben biztosan nem számíthatunk új Forza játékra, a Forza Horizon 4 kiegészítői jó pár szórakoztató órát tartogatnak a versenyjátékok szerelmesei számára. 

Ti gyarapítottátok a statisztikát? Szerintetek megérdemelten lett ilyen népszerű a Playground játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)