Hirdetés

Eltűnnek a loot ládák és a fizetős érmék a Forza játékokból

|

A Turn 10 bejelentette, hogy a véletlenszerű tárgyakat tartalmazó láda, és a valódi pénzzel vásárolható valuta sem lesz már a széria része.

Hirdetés

A Turn 10 a Forza Motorsport 7-tel kezdi a tisztogatást. Az ottani ládák, melyek véletlenszerű autókat, modokat, felszerelést és egyebeket tartalmaztak kikerülnek a játékból.

Hirdetés

Ezzel együtt a stúdió hozzátette, hogy se a ládák, se a valódi pénzzel vásárolható valuták nem fognak bekerülni a Forza Horizon 4-be.

A Turn 10 feje, Alan Hartman egy hivatalos nyilatkozatban magyarázta el a döntések okait.

"Ugyan sosem követeltünk pénzt a dobozokért a Forza Motorsport 7-ben, a jelenlétük állandó vitákat okozott. A többség szerint egyszerűen nem illet a játékba. Alapos megfontolás után úgy döntöttünk, hogy eltávolítjuk őket."

Ahogy azt fentebb olvashattátok a srácok tanultak a hibáikból, és a jövőben meg sem próbálkoznak hasonló modellel.

"Ehhez hasonlóan a fizetős tokenek - valódi pénzért váltható valuta, ami a korábbi Forza játékok része volt - sem térnek vissza sem a Forza Motorsport 7-ben sem a Forza Horizon 4-ben."

Hartman hozzátette, hogy a dobozok eltüntetése nem lesz olyan egyszerű. Ebben a hónapban már elindították a folyamatot azzal, hogy feloldottak több mint 100, korábban doboz exkluzív cuccot mindenki számára. Innentől lépésekben fogják eltávolítani a ládákat.

A Forza Horizon 4-nél ilyen gond nem lesz, annak ugyanis még van pár hónapja a megjelenésig. A játék 2018. október 2-án érkezik PC-re, és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)