Hirdetés

Ez lett Európa három legjobban fogyó játéka 2018-ban

|

A GfK közzétett egy 15 ország eladásai alapján összeállított toplistát.

Hirdetés

A GfK az Egyesült Királyság eladásaival kapcsolatban heti rendszerességgel tesz közzé infót, viszont most, az év végén összegzett egy nagyobbat.

Hirdetés

A nagyobb piacok, azaz Belgium, Dánia, Németország, Finnország, Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, Svájc, Svédország és Spanyolország összesített eladási számai alapján 2018-ban is a FIFA sorozat aktuális része vonzotta a legtöbb vásárlót, ahogy egy évvel korábban is az EA Sports játéka állt az élen. A második a Red Dead Redemption 2 lett, ami a harmadik helyre taszította a Call of Duty: Black Ops 4-et. Különösen szép teljesítmény ez, ha figyelembe vesszük, hogy mindhárom az év utolsó hónapjaiban jelent meg. Pontos számokat sajnos nem ismerünk, és azt sem tudjuk, a toplista többi helyén kik és milyen sorrendben állnak, de valószínűleg a Far Cry 5, a Spider-Man, vagy az Assassin's Creed Odyssey szerepelnek a top 5-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)