Hirdetés

A CD Projekt RED nem teszi GOG-exkluzívvá a játékait

|

Kipróbálták, nem jött be, úgyhogy inkább nem akarják korlátozni az elérésüket.

Hirdetés

Sok más fejlesztővel, kiadóval ellentétben a CD Projekt RED olyan helyzetben van, hogy akármilyen platformra is adja ki játékait, a játékosok nem rettennek meg - legalábbis könnyű lenne ezt gondolni. Ugyanakkor a Thronebreaker: The Witcher Tales esete a GOG-ot is ráébresztette arra, hogy nem biztos, hogy az exkluzivitás működhet számukra; a játék a vártnál rosszabbul teljesített.

Hirdetés

Igaz, hogy a The Witcher sorozat kártyás spin-offja eleve egy egész szűk rétegnek szólt, de árulkodó volt, hogy kevesebb mint egy hónapig lehetett kizárólag a GOG-ról beszerezni, utána hamar felrakták Steamre is. A PCGamesN-nek nyilatkozva Marcin Traczyk, a GOG kommunikációs menedzsere elmondta, nem akarják korlátozni azok számát, akik hozzáférhetnek a játékaikhoz, így nem gondolkodnak exkluzivitásban. A Cyberpunk 2077 dobozos változatait a GOG-on kell majd aktiválni, de a játék a Steamen és az Epic Games Store-ban is megvásárolható lesz.

Aki a játék teljes árát a srácoknak szánja, az úgy teszi a legjobbat, hogy a GOG-on vásárol, így ugyanis minden pénz hozzájuk kerül. Hamarosan jön a GOG Galaxy 2.0 kliens, mely elvileg összehúzza az összes játékunkat, egy listában látjuk őket, akármilyen launcher kell az indításukhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)