Hirdetés

Ha nem jön össze az üzlet, Kotick biztosan nem áll fel az Activision ügyvezetői székéből

|

A kiadó első embere szerint ugyan révbe fog érni az akvizíció, de céges források szerint Kotick akkor sem lesz szomorú, ha nem lesz happy end.

Hirdetés

Továbbra sem egyértelmű, hogyan zárul majd az Activision-Blizzard felvásárlása, hiszen bármennyire is fogadkozik a Microsoft, hogy nem akarja teljesen kisajátítani a gaminget, az Európai Unió trösztellenes bizottsága ezt nem akarja csak úgy elhinni. Az USA-ban valószínűleg csont nélkül átmenne az üzlet, de mivel már a brit versenyhivatal is támadja a felvásárlást, az ügyvédeknek bőven lesz még dolga, mire mindenki boldogan állhat fel az asztaltól.

Bár maga Bobby Kotick is szorgalmazza az összeolvadást, a legfrissebb hírek szerint bármi is lesz a kimenetel, nem lesz szomorú. A Fox Business egy neve elhallgatását kérő, de a kiadó belső ügyeit jól ismerő forrásra hivatkozva hozta nyilvánosságra, hogy amennyiben a felvásárlás meghiúsul, Bobby Kotick

"feltétlenül a helyén marad, hogy tovább vezesse az óriásvállalatot"

Hirdetés

Ezen forrás szerint valójában már csak a brit versenyhivatal áll az üzlet útjában, itt ugyanis nincs lehetőség tárgyalásra, vagy az ügy egyéb módon történő jogi útra terelésére, de alapvetően továbbra is magabiztosak a vállalatnál, hogy sikerül átütni a dealt.

Arról, hogy Bobby Kotickot miért emlegetik egy lapon a patás ördöggel, arról ebben a videóban számoltunk be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)