Hirdetés

Hamarabb jelenhet meg a GTA VI, összesen 16 játékot ad ki a Take-Two egy éven belül

|

A kiadó legfrissebb pénzügyi jelentése fedte fel az elkövetkező hónapokra vonatkozó terveket.

Hirdetés

Nemrég a Ubisoft, elsősorban az Assassin's Creed franchise-ra építő terveit ismertük meg, most pedig a Rockstar Games és a 2K Games fölött bábáskodó, az elmúlt évét 5,3 milliárd dolláros bevétellel záró Take-Two Interactive is kiteregette a lapjait, amelyekből világosan kiolvasható, hogy a kiadó nem szarral gurigázik. Az áprilisban kezdődött, és jövő márciusig tartó 2024-es pénzügyi év folyamán ugyanis nem kevesebb mint 16 játékot kíván piacra dobni, köztük egy vadonatúj IP-t, amelyen egy meg nem nevezett, ám elsőrangúként lefestett stúdió dolgozik.

Az NBA 2K24 érkeztére bizton számíthatnak a rajongók, akárcsak a WWE 2K24-re, arra kevés esélyt látunk, hogy a Ken Levine felügyelte Judas is elkészüljön addig. Az immersive simek kategóriájába sorolható játék első blikkre a világűrbe helyezett BioShocknak tűnik. Viszont befuthat a 31st Union, Michael Condrey (Dead Space, Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: WWII) csapatának egyelőre cím nélküli, multiplayer fókuszú alkotása. Nem kizárt, hogy ez az a titokzatos új IP, ami Strauss Zelnick ügyvezető emlegetett.

Hirdetés

Nem titok, hogy készül új BioShock és Mafia is, de a legtöbben valószínűleg a Grand Theft Auto VI-ot várják, ami a kiadó előrejelzéséből kiindulva már jövőre megjelenhet. Ebben ugyanis az áll, hogy a 2025-ös pénzügyi év (2024. 04.01 - 2025.03.31.) kiemelten fontos lesz a Take-Two számára, mert ebben az időszakban több korszakalkotó cím is napvilágot lát majd, amelyek új sztenderdként fognak szolgálni az egész iparág számára, és lehetővé teszik, hogy a bevétel meghaladja a 8 milliárd dollárt.

Mivel ez óriási ugrás a 2024-es pénzügyi évre prognosztizált 5,45 - 5,55 milliárd dollárhoz képest, nyilvánvaló, hogy kizárólag egyetlen, a kiadó által felügyelt játék lehet képes erre a bravúrra, nevezetesen a következő GTA. Zelnickék abban bíznak, hogy a lendület ezt követően sem hagy alább, és a rá következő években még feljebb tudják tornázni a számokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)