Hirdetés

Három bevételi mérföldkövet is maga mögött hagyott a Godzilla x Kong: Az új birodalom

|

Hiába a rossz kritikák, a pénztáraknál remekül teljesít a Godzilla x Kong: Az új birodalom.

Hirdetés

Hiába lett a kritikusi értékelések szerint a Godzilla x Kong: Az új birodalom a MonsterVerse filmes univerzum eddigi leggyengébb produkciója, ez cseppet sem látszik a film bevételein, ennek tükrében pedig szinte borítékolható az is, hogy a franchise továbbra is azon az úton fog haladni, amin jelenleg is baktat.

Az előző rész, vagyis a Godzilla Kong ellen nem büszkélkedhetett tökéletes számokkal, hiszen a legfontosabb piacon, az Egyesült Államokban ez lett a MonsterVerse legkevesebb bevételt termelő része, és világszinten is csak a második Godzilla mozi teljesített nála gyengébben. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a pandémia utózöngéje még javában élt, mikor a Godzilla Kong ellen bemutatásra került, illetve a film az Egyesült Államokban egyszerre érkezett mozikba és az HBO Maxra is.

Nos, az új epizód bevételi téren garantáltan le fogja pipálni a Godzilla Kong ellent.

Hirdetés

A legfrissebb bevételi adatok szerint ugyanis egyetlen hétvége alatt több mérföldkövet is maga mögött tudhatott a Godzilla x Kong: Az új birodalom: az USA-ban átlépte a 170 milliós, Amerikán kívül pedig a 300 milliós határt, világszinten egészen pontosan 485 millió dolláros bevételnél jár a film. Ezzel Az új birodalom lett az egész franchise harmadik legjövedelmezőbb filmje, az Egyesült Államokat tekintve pedig a második helyen áll - ez azért nagyon fontos, mert a mozijegyek árából itt kerül vissza a legnagyobb rész magához a stúdióhoz.

Godzilla x Kong: Az új birodalomról készült kritikánkat itt olvashatjátok, vagy alább videós formában meg is nézhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)