Hirdetés

Hatalmas siker a Marvel's Spider-Man Remastered, csak egy PS-exkluzívot nem tudott megfogni

|

Nem túl meglepő, de jó ötlet volt PC-re is kiadni az Insomniac játékát.

Hirdetés

A múlt héten  egy újabb kiváló Sony-exkluzívval gazdagodott a PC-s tábor, a Marvel's Spider-Man Remastered ugyanis ezen a platformon is sikerrel szállította azt a minőséget, ami feledhetetlenné tette az eredetileg PS4-re kiadott akció-kalandot.

Amint arról beszámoltunk, azóta már a lelkes modderek is nekiestek az újdonságnak, most pedig a steames számokkal keltette fel a figyelmet a játék, melyek alapján Pókembernek majdnem sikerült befognia a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s portját is.

Hirdetés

A SteamDB adatbázisa ugyanis azt mutatja, hogy az augusztus 12-én rajtolt Marvel's Spider-Man Remastered jelenleg a Steam áruház legjobban fogyó portékája,  a csúcson pedig 66 436 ember pörgette egy időben, ami nem marad el sokkal a januárban piacra dobott PC-s God of War 73 529-es rekordjától. Cikkünk írásakor 35 ezer felett van az aktív játékosok száma, emellett pedig nem szabad elfelejtenünk, hogy az Epic Games Store-on is megjelent a játék, még ha ott vélhetően jóval kevesebben húzták is be, mint a Valve boltjából.

Mindent összevetve tehát a PC-s tábor egy újabb félreérthetetlen üzenetet küldött a Sony fejeseinek, hogy igenis megéri a PlayStationön kívül is ringbe küldeni a platform legnépszerűbb exkluzívjait. Szerencsére persze nincsenek is arra utaló jelek, hogy a japánok leállnának a terjeszkedéssel, hiszen még az idén érkezik az Uncharted: Legacy of Thieves Collection és a Spider-Man: Miles Morales is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Sony valójában annyira komolyan veszi a PC-s expanziót, hogy nemrég egy dedikált weboldalt is elindított, amely listázza az eddig portolt tételeket és a közelgő attrakciókat. Az utóbbiak között ugyan egyelőre nem szerepel a The Last of Us Part 1, de aggodalomra semmi ok, valamikor ezt is megkapják a számítógépes játékosok, s talán már nem is kell sokat várni rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)