Hirdetés

Heroes of the Storm - a következő patch kiveszi a fizetős lootládákat

|

Egy meglehetősen súlyos frissítés közeleg, ami a játék több részét is átalakítja majd.

Hirdetés

A Heroes of the Storm PTR szerverére megérkezett a legújabb frissítés. Egyik legnagyobb dobása, hogy a loot ládákért fizetendő valutát ékkövekről aranyra cseréli, tehát csak a játékban megszerezhető pénzzel vásárolhatunk majd dobozokat.

Hirdetés

Másik fontos újdonság, hogy az egyedül játszó játékosoknak szánt kompetitív Hero League-et és a csapatokra szabott kompetitív Team League-et kombinálják a Storm League rendszerben. Emellett a hősöket új feladatkörökbe rendezik (tank, bruiser, support, healer, melee assassin és ranged assassin) és eltűnik a specialist osztály. A rendszerszintű átalakítások mellett két hős, Chromie és Lucio is teljes átalakítást kapnak.

Hogy a frissítés pontosan mikor kerül fel az éles szerverekre, azt még nem tudjuk, de ezek az újdonságok komoly változásokat hoznak majd a Heroes játékosok életébe. Meglátjuk, hogy mekkora sikerük lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)