Hirdetés

Hivatalos: az Amazon felvásárolta az MGM-et, James Bonddal és Rockyval együtt

|

Miután mindenki áldását adta, az Amazon tulajdonába került a Metro Goldwyn Mayer.

Hirdetés

Közel száz évvel ezelőtt alapították meg a Metro Goldwyn Mayert, avagy az MGM-et, mely 1924 óta több mint 4000 film és több mint 17000 sorozatepizód megjelenéséért felelt, alkotásai 180 Oscar-díjat és 100 Emmyt zsebeltek be. Ha nem is mindet, de ezek jelentős részét megtalálhatjuk hamarosan az Amazon Prime Video kínálatában, ugyanis ma végre lezárulhatott az üzlet: az MGM beleolvad az Amazon óriásvállalatba.

A James Bond, a Rocky, a Robotzsaru, a Csillagkapu, a Fargo és számos egyéb értékes szellemi tulajdon birtokosa 8,5 milliárd dollárért talált új gazdára.

Hirdetés

Az Amazon elsődleges motivációja a filmklasszikusok és a szellemi tulajdonok megkaparintása volt, melyek felhasználásával még csábítóbbá teheti az Amazon Prime Videót.

Ami konkrétan James Bondot illeti, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson továbbra is teljes kreatív irányítást gyakorolnak a kém kalandjai felett, ők döntik el, ki legyen Daniel Craig utódja, és a további filmek hogyan, milyen formában debütáljanak. Valószínű, hogy ezeket továbbra is először mozikban láthatjuk, és csak adott idő elteltével nézhetjük meg otthon.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)