Hirdetés

Hivatalos: ingyenes lesz a The Sims 5, viszont a The Sims 4-et sem hagyják magára

|

Megosztott néhány új részletet a Maxis a The Sims sorozat következő részéről.

Hirdetés

Jövő ilyenkor már túlleszünk a The Sims 4 tizedik születésnapján, és feltételezhető, hogy addigra megjelenik a sorozat most még Project Rene néven emlegetett vadonatúj része, amiről a Maxis szép lassan csöpögtet infókat. 

A szeptember 12-én kiadott Behind The Sims videóban ismét meséltek a tervekről, mind az új projektről, mind arról, hogy mi várható a The Sims 4 kapcsán a közeli és távoli jövőben.

Hirdetés

Korábban már kiszivárgott, de most hivatalosan is megerősítették, hogy a The Sims 5 (vagy akárhogy is fogják hívni végül) ingyenesen letölthető lesz, sem előfizetési díjat nem kell fizetnünk, sem "energia-mechanikáktól" nem kell tartanunk - valószínűleg elég pénzt hoznak majd a kiegészítők és a külön megvásárolható tartalmak, amiket részben a fejlesztők, részben a játékosok készítenek.

Nem nagy meglepetésként azt is kijelentették, hogy nem lesz meg a Project Renében minden, ami a The Sims 4-ben már van, de ez mindig is így volt a sorozatban. Példaként hozták, hogy bár változó időjárásra számíthatunk, ha téli sportokat végeztetnénk simjeinkkel, az feláras lesz. Még nem döntötték el, hogy hol húznak határt, próbálják kikísérletezni, mit lehet még ingyen adni, és miért kell már pénzt kérni.

További jó hír, hogy a The Sims 4 és a mobilos játékok nem tűnnek el a Project René debütálása után, illetve érkezik hamarosan egy új Stuff Pack, a Home Chef Hustle, ami a főzést teszi változatosabbá, és ehhez kapcsolódó cuccokat ad a simeknek. Erről szeptember 14-én fognak még többet elárulni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)