Hirdetés

Elhagyja Tim Willits az id Software csapatát

|

Huszonnégy évig dolgozott a stúdiónál, de most új kalandok után néz.

Hirdetés

A Doom, Quake, Wolfenstein és Rage franchise-okért is felelős id Software 1991-ben alakult meg, akkor még John Carmack, John Romero, Tom Hall és Adrian Carmack erősítette. Tim Willits 1995-ben csatlakozott, azóta töltötte be a stúdióvezető szerepét.

Hirdetés

Willits ma bejelentette, hogy a QuakeCon után (melyet július 25-28. között rendeznek meg) kilép a csapatból, és azt, hogy hol folytatja, milyen tervei vannak a jövőre nézve, a rendezvényt követően fogja bejelenteni. Leszögezte, hogy a jelenleg fejlesztés alatt álló játékokat a változás nem érinti, minden nagyon jó kezekben van, és az összes játék időre meg fog jelenni. Úgy gondolja, az idnél dolgozó tehetségek még sokáig szállítják nekünk a világ legjobb lövöldözős játékait. Kíváncsian várjuk, hol folytatódik a karrierje, marad-e a játékiparban, vagy egészen más utakon jár majd a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)