Hirdetés

Ismét egy kecsegtető ajánlattal csábítja a játékfejlesztőket az Epic Games Store

|

Újabb programot indítanak, amivel elsősorban a régebbi címeket szeretnék a digitális polcaikra helyezni.

Hirdetés

Az Epic Games Store elsősorban az ingyen osztogatott játékai mentén vált ismertté, amivel kapcsolatban a minap egyébként egy fontos bejelentést is közöltek. A Steam-konkurensre amúgy is jellemző, hogy szereti égetni a pénzt, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis a mértéktelen költekezéseket tömeges elbocsátásokkal próbálták kompenzálni.

Most azonban némi jó hírrel szolgált az Epic azoknak a fejlesztőknek és kiadóknak, akik szemezgetnek a digitális áruházzal a korábban megjelentetett címeik kapcsán.

Hirdetés

Már korábban is láttunk erre példát az Epic First Run keretein belül, azonban most az újonnan induló programuk, a Now On Epic keretében a régebbi címek is a digitális áruház polcaira kerülnének majd. A kezdeményezéssel arra szeretnék ösztönözi a kiadókat, hogy hozzák el a már kiadott játékaikat is az EGS kínálatába. Az ajánlat természetesen itt is áll, pont úgy mint a korábbi programukban: amennyiben a játékokat hat hónapig csak és kizárólag az EGS oldalán értékesítik, akkor 100 százalékos részesedést élvezhetnek a vásárlások után, ami ezt követően a 88-12-es arányra áll be.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Fontos azonban, hogy csak az idén október 31-e előtt megjelent játékok vehetnek részt a programban, illetve legalább három ilyen cím, vagy az adott csapat teljes katalógusa szükséges a csatlakozáshoz. Ellenben az Epic First Runnal, a Now on Epic viszont csak egy ideiglenes ajánlat lesz, ennek értelmében a részvételi szándékot 2024. december 31-ig kell jelezni, majd ezután a beígért címeknek 2025. június 30-ig kell felkerülnie az EGS oldalára.

Mindenesetre meglátjuk hogy mennyien élnek majd az Epic ajánlatával, amiről egyébként meg kell hagyni, hogy tényleg egy elég korrekt deal, főleg a Steam 70-30-as rendszerével szemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)