Hirdetés

Játékfejlesztő stúdiót alapít Snoop Dogg, de nem akármilyet

|

Miután az e-sportos kalandjai nem jöttek be, a rapper másképpen száll be a játékiparba.

Hirdetés

Snoop Doggot alapvetően nagy gamernek szokás tartani, rendszeresen streamel is - igaz, van, hogy nem ő játszik, csak úgy tesz, mintha, olykor a mikrofonja marad lenémítva, és van, hogy 7 órán át nyomja, de ebből csak 15 percet tölt játékkal. Nem okozott különösebb meglepetést, hogy bekerült a Call of Duty: Warzone-ba, ahogy az e-sport iránti érdeklődése sem, ám sajnos a FaZe Clant már nem tudta tovább támogatni.

Most fiával együtt megalapította a Death Row Games játékkészítő stúdiót, ám ennek alkotói ahelyett, hogy a nulláról építkeznének, minden játékukat a Fortnite-ban fogják megalkotni.

Hirdetés

"Csináltunk már játékokat, de egyiket sem adtuk ki nagy felhajtással, csak nagyon amatőr szinten. Az elmúlt öt-hat évben játékokkal foglalkoztunk. És Snoop, ő csinált mobiljátékokat, szóval mindig ott volt bennünk, hogy saját játékot kellene alkotnunk."

- mondta el Cordell Broadus az AFROTECH-nek. 

Céljuk a kisebbségekhez tartozó alkotók és művészek támogatása, egyelőre azoké, akik a Fortnite-ot és az Unreal Engine 5-öt használva szeretnék megvalósítani elképzeléseiket.

"Szerintem egyrészt menő, hogy egy apa és fia együttes erővel dolgoznak, másrészt meg ő már 51 éves. Lehet, hogy nem vág mindent ezekből a dolgokból."

- tette hozzá a 26 éves Cordell.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Platformok: Android Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)