Hirdetés

Jogi dokumentumokból derült ki, mikor és milyen platformokra jön a The Elder Scrolls VI

|

Sajnos ezek is csak azt erősítik meg, hogy a Bethesda túl hamar jelentette be a Skyrim folytatását.

Hirdetés

Idén novemberben ünnepli 12. születésnapját a The Elder Scrolls V: Skyrim, ami öt évvel az Oblivion után jelent meg, mely négy évvel a Morrowind megjelenését követően vált elérhetővé. Nem kell távolabbra mennünk a múltba, hogy lássuk, ideje lenne már a visszatérésnek, de az ütemtervet minden bizonnyal a The Elder Scrolls Online és a Starfield együtt borította.

Könnyen lehet, hogy még a 15. évfordulót is úgy érjük el, hogy nem lesz új TES-játék - erre utal legalábbis a most nyilvánosságra került táblázat, amiben a ZeniMax projektjei szerepelnek.

Hirdetés

Természetesen a még mindig zajló Microsoft-Activision-ügylet során került nyilvánosságra a dokumentum, aminek egyik oldalán arról van szó, hogy a 2018 óta megjelent és épp készülő ZeniMax-játékok vadonatújak-e, többjátékos-fókuszúak-e, van-e platformok közti átjárhatóság, valamint elérhetőek-e PlayStationre. Ezt még akkor állították össze, amikor úgy volt, a Starfield 2023 első felében fog megjelenni, így más infók is elavultak lehetnek rajta.

Az viszont sajnos reális, hogy a The Elder Scrolls VI tervezett megjelenési dátuma nem módosult azóta: a táblázat alapján 2026-ban vagy később fogják tudni leszállítani. Az is kiderült, hogy PlayStationre nem jelenik meg, csak PC-re és Xboxra.

Persze a tervek változhatnak, de nagyon ritkán fordul elő olyan a játékvilágban, hogy valamit évekkel előrehoznak. Legutóbb annyit nyilatkozott a Bethesda hivatalosan a The Elder Scrolls VI kapcsán, hogy most már a fejlesztés is kezdetét vette, de a Starfield élvez elsőbbséget a közeljövőben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)