Hirdetés

Joker - annyi profitot termelhet, mint a Bosszúállók: Végtelen háború

|

Minden frissebb DC-filmet sikerült már megelőznie, jöhetnek a Marvel-filmek.

Hirdetés

A Joker több okból sem tekinthető hagyományos képregényfilmnek. Igaz, hogy a karakterhez és a cselekményhez a DC képregényeiből merítettek, de csak azért, hogy fel tudják kelteni egy széles közönség érdeklődését - ezt maga a rendező, Todd Philips is elismerte korábban. A terv nagyon bejött, viszonylag alacsony büdzséből sikerült egy szépen termelő alkotást összehozni. 

Hirdetés

Deadline megbízható forrásoktól úgy értesült, hogy a film akár még 500 millió dolláros profittal zárhat (forrásaik szerint most 464 milliónál tart), ami megegyezik a Végtelen háború által termelt haszonnal. Érdemes hozzátenni, hogy a Joker jóval kevesebb pénzből, kb. 70 millió dollárból készült, 120 milliót költöttek a reklámozására, és 97 milliót tettek ki az egyéb költségek, tehát körülbelül 287 millióba került, míg a Végtelen háború elkészítése önmagában 321,2 millió dollárba fájt, és erre jön még rá minden más. Nem is volt annyira látványos, mint a Bosszúállók tavalyi kalandja, de végeredményben nem ez számít. Az Aquaman 260,5 millióig, a Wonder Woman 252,9 millióig, a Venom 247 millióig, a Deadpool 2 pedig 235,4-ig jutott. A Joker teljes bevétele 825 millióig is felérhet a hétvégén.

Ha láttátok már, spoileres kibeszélőnket ajánljuk szeretettel, ha még nem, nézzétek meg spoilermentes videónkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)